Starterspakket: voor een vliegende start!

Je gaat een bedrijf starten. Welke juridische documenten heb je dan allemaal nodig? Stel zelf flexibel jouw starterspakket samen, zodat het pakket perfect aansluit bij jouw bedrijf.

  • Stel zelf flexibel jouw starterspakket samen

  • Sluit perfect aan op jouw situatie

  • Eenvoudig uit te breiden met juridisch advies

Voorkom misverstanden en hoge kosten

Een goed begin is het halve werk! Je wilt jouw bedrijf beschermen of een bepaald juridisch risico afdekken. Zorg dat je als startende ondernemer over de juiste kennis en documenten beschikt voor een solide start van jouw onderneming. Maak gebruik van onze contracten, overeenkomsten en brieven. Zorg ervoor dat de overeenkomsten up-to-date, volledig en begrijpelijk zijn. Jouw klanten of zakenpartners weten dan ook waar ze aan toe zijn.

Meest gekozen documenten door startende ondernemers

Zo werkt het:

1. Je kiest zelf de documenten die bij jouw bedrijf passen. Je maakt een keuze uit:

  • Algemene voorwaarden a € 99,-

  • Eén document van € 99,-

  • Eén document van € 45,-

  • Twee gratis documenten

2. Je betaalt het pakket via iDEAL, creditcard of een overboeking.

3. Ga aan de slag om jouw documenten specifiek voor jouw bedrijf te maken. Met onze slimme documententool stel je de documenten op maat op.

30 minuten sparren met een jurist?

Als je jouw pakket hebt samengesteld, kun je ook voor een extra optie kiezen en het pakket eenvoudig uitbreiden met juridisch advies. Je kunt dan 30 minuten telefonisch met een jurist sparren. Bijvoorbeeld omdat je graag persoonlijk juridisch advies wilt. Of omdat je een document hebt opgesteld of gekocht en deze graag nog eens naloopt met een ervaren jurist.

Delen via:

Anderen bekeken ook:

Starterspakket voor webshops

Website

Je gaat een webshop starten. Welke juridische documenten heb je dan allemaal nodig? Stel zelf jouw pakket met contracten, overeenkomsten en brieven samen.

Algemene voorwaarden en leveringsvoorwaarden

Eigen onderneming

De juridische basis voor iedere ondernemer. Zo voorkom je dat klanten dingen eisen waaraan je niet kunt of wilt voldoen.

Juridisch advies

Niet verzekerd en op zoek naar juridisch advies?

Bijvoorbeeld om een juridische zaak te bespreken of een document door te nemen. Huur dan 30 minuten een jurist in voor deskundig juridisch advies per telefoon.