Herroepingsrecht (EN)

Gratis

Direct beschikbaar in PDF en Word

Verzekerd van actuele wetgeving

Opgesteld door topjuristen

Als je producten online verkoopt dan hebben jouw klanten een wettelijk herroepingsrecht. Je bent verplicht hen hierop te wijzen. Met dit document is jouw bedrijfsactiviteit binnen de wettelijke kaders. En hoe fijn, dit document stel je zelf helemaal gratis op!

Let op: dit is de Engelstalige variant. We hebben dit document ook in het Nederlands.

Wat regelt het herroepingsrecht?

Het belangrijkste gegeven bij herroeping is de termijn. Een klant kan het product beoordelen zoals dat ook in een fysieke winkel zou gebeuren. Daarvoor spreek je een betaalde termijn af. Je legt ook vast wie bijvoorbeeld de kosten voor de retourzending draagt.

In de meeste gevallen ben je als websitehouder ook verplicht een privacyverklaring op jouw site aan te bieden. Deze kun je hier vinden.

Hoe stel ik zelf een document voor herroepingsrecht op?

Dit doe je helemaal gratis met Legal Fit van Nationale-Nederlanden! Druk op de oranje knop 'Document opstellen' en vul stap voor stap de vragenlijst in. Zo maak je het document op maat. Gemiddeld doen onze klanten hier tien minuten over. Na het invullen van de vragenlijst, ontvang je het document als PDF- en Wordbestand. Je kunt het document dus altijd nog later aanpassen.

Help / Contact Form Image

Neem vrijblijvend contact op

Heb je vragen over welk juridische document van toepassing is op jouw situatie? Of over wijzigingen van een document of de wetsgeving? Of heb je vragen over juridische risico's en de beste aanpak voor vervolgstappen? We helpen je graag!

Geheel gratis en vrijblijvend

Vragen over documenten of juridische risico's

Voor iedereen: klant of geen klant

088-3279826

Regelmatig documenten nodig?

Bekijk eens ons jaarabonnement. Toegang tot je eigen portaal, altijd inzage in je opgestelde documenten, onbeperkt contracten genereren en gemakkelijk ondertekende documenten uploaden. Voor slechts € 299 per jaar.

Altijd inzage in je documenten

Genereer onbeperkt documenten

Ondertekende documenten uploaden

Anderen bekeken ook:

Algemene voorwaarden en leveringsvoorwaarden

Eigen onderneming

De juridische basis voor iedere ondernemer. Zo voorkom je dat klanten dingen eisen waaraan je niet kunt of wilt voldoen.

Algemene voorwaarden voor webshops (EN)

Website

Heb je een internationale webwinkel? En wil je zelf de algemene voorwaarden in het Engels opstellen? Dat kan heel eenvoudig met onze documentengenerator.

Privacystatement (EN)

Privacy

Ben je op zoek naar een Engelstalige privacystatement voor jouw website? Maak deze eenvoudig zelf en voldoe aan de meest recente wet- en regelgeving.