Legal Fit bedrijfsanalyse

Krijg uitgebreid inzicht in de juridische ‘fitheid’ van jouw bedrijf.

Juridische bedrijfsanalyse

Uitgebreid inzicht krijgen in de juridische situatie van jouw bedrijf? Doe nu de juridische bedrijfsanalyse en ontvang een uitgebreid rapport.

  • Juridische check om risico’s te beperken

  • Praktische tips om zelf direct mee aan de slag te gaan

  • 60 minuten advies van adviseur DAS Ondernemersdesk

Als ondernemer wil je alles goed regelen met werknemers, klanten en leveranciers. Het voldoen aan wetten en regels kost tijd en geld en is soms ingewikkeld.

Maak je eigen bedrijfsanalyse

Met deze bedrijfsanalyse breng je eenvoudig belangrijke juridische situaties voor jouw bedrijf in kaart:

  • Is je debiteurenbeheer op orde?

  • Heb je goede algemene voorwaarden?

  • Zijn je overeenkomsten met leveranciers volledig?

  • Voldoe je aan de Privacywetgeving?

  • Zijn de arbeidsovereenkomsten voor jouw medewerkers up-to-date?

Hoe werkt het?

In 3 stappen krijg je inzicht in de juridische situatie van jebedrijf en kun je direct risico’s verlagen:

1. Bedrijfsanalyse online bestellen Vul de online vragenlijst in en bestel met een druk op de knop het rapport. Zodra je op de bestelknop drukt, kom je bij de betaalpagina. Je kunt eenvoudig en veilig betalen met iDEAL, creditcard of op factuur.

2. Ontvang een uitgebreid rapport Het rapport met uitgebreide inzichten voor jouw bedrijf kun je direct downloaden in Word of als pdf. Je ontvangt het ook nog per e-mail. Lees welke aandachtspunten er zijn en krijg aanbevelingen. Met deze praktische adviezen en tips kun je direct zelf aan de slag om risico`s te verlagen en zo ook jouw kosten.

3. Adviesgesprek Onze adviseur van de DAS Ondernemersdesk neemt binnen twee werkdagen contact op om een afspraak in te plannen voor 60 minuten advies. Samen nemen jullie dan het rapport door. Je kunt alle vragen stellen en krijgt waar nodig helder advies.

Hoe werkt het?

Start online jouw bedrijfsanalyse

Vul de online vragenlijst in en bestel met een druk op de knop het rapport. Je kunt eenvoudig en veilig betalen met iDEAL, creditcard of op factuur.

Ontvang een uitgebreid rapport

Download direct het rapport met uitgebreide inzichten voor jouw bedrijf. Je vindt hierin de aandachtspunten en krijgt aanbevelingen. Met deze praktische adviezen en tips kun je direct zelf aan de slag om risico`s te verlagen en zo ook jouw kosten.

Krijg persoonlijk advies

Na je bestelling wordt er binnen twee werkdagen contact opgenomen om een 60-minuten adviesgesprek in te plannen. Neem het rapport door met onze adviseur van DAS. Stel al je vragen en krijg helder advies.

Onze partner: