Homeservices

Beoordelen en onderhandelen

Beoordeling en onderhandeling door een jurist

Weigert een klant te betalen? Levert een leverancier niet volgens afspraak? Of heb je een conflict met een werknemer? En hebben eerdere telefoontjes en juridische brieven niet tot oplossing geleid? Dan is onderhandelen nodig om je recht te halen.

Schakel hierbij de hulp van een ervaren jurist van DAS in, dan weet je zeker dat je maximaal resultaat bereikt. Vooraf bespreken jullie de beste strategie om tot een goede oplossing te komen, waarna de onderhandeling begint. En na afloop evalueren jullie de uitkomst.

Zo werkt het:

1. Gratis oriënterend adviesgesprek

Via de bestelknop vraag je een gratis adviesgesprek aan door je gegevens achter te laten. Een jurist van DAS neemt vervolgens contact op voor een oriënterend gesprek over jouw situatie. En geeft advies welke dienst hier het beste op aansluit. Volstaat een 30 minuten gesprek, heb je voldoende aan een beoordeling van jouw rechtspositie. of haal je het meeste uit de situatie wanneer je de onderhandeling aan onze jurist overlaat? Kies je voor beoordeling en onderhandeling door onze jurist? Dan kun je het volgende verwachten:

2. Intakegesprek

In een telefonisch gesprek maak je kennis met de jurist met de juiste kennis en ervaring om jou te helpen. Voor een geslaagde onderhandeling verzamelt de jurist zoveel mogelijk informatie. Hij stelt enkele vragen en hij vertelt welke informatie of documenten hij aanvullend nodig heeft.

3. Beoordeling en onderhandelingsvoorstel

De jurist bekijkt alle documentatie en informatie, en beoordeelt zo hoe je er juridisch voor staat. Samen bekijken jullie wat de beste onderhandelingsstrategie is. Ook bespreken jullie welke uitkomst voor jou acceptabel is. Op basis daarvan bereidt de jurist de onderhandeling voor.

4. Onderhandeling

Een onderhandeling bestaat meestal uit enkele rondes waarin beide partijen voor- en tegenvoorstellen doen. Vaak is dit schriftelijk, maar soms ook telefonisch. Bijvoorbeeld wanneer een reactie uitblijft of als er bijna een akkoord is en er alleen nog details moeten worden besproken. We hanteren een maximum van 4 onderhandelingsrondes, maar gemiddeld zijn er 2 à 3 onderhandelingsrondes nodig.

5. Nabespreking

Telefonisch bespreek je met de jurist hoe de onderhandeling is gegaan en of er nog vervolgstappen nodig zijn. De jurist adviseert over hoe je het beste kunt handelen en samen evalueren jullie de samenwerking.

Niet verzekerd, toch juridische hulp

Heb je als ondernemer geen rechtsbijstandsverzekering, maar heb je wel juridische hulp nodig? Ook dan staan onze juristen voor je klaar. Direct hulp voor een vast, eenmalig bedrag. Zo weet je precies waar je aan toe bent en betaal je alleen voor wat je nodig hebt.

Delen via:

Anderen bekeken ook:

Rechtspositie beoordelen

Laat een jurist jouw juridische kans van slagen beoordelen.

Weet hoe je er juridisch voor staat. En ontvang helder advies over mogelijke vervolgstappen. Zo los je jouw conflict doelgericht op!

Juridisch advies

Niet verzekerd en op zoek naar juridisch advies?

Bijvoorbeeld om een juridische zaak te bespreken of een document door te nemen. Huur dan 30 minuten een jurist in voor deskundig juridisch advies per telefoon.

Starterspakket

Eigen onderneming

Je gaat een bedrijf starten. Welke juridische documenten heb je dan allemaal nodig? Stel zelf jouw pakket samen, zodat het perfect aansluit bij jouw bedrijf.