30 minuten juridisch advies

  • 30 minuten telefonisch sparren met een jurist

  • Snel een jurist aan de telefoon

  • Snel antwoord per e-mail op jouw belangrijkste vragen

30 minuten sparren voor juridisch advies

Even 30 minuten een jurist inhuren voor deskundig juridisch advies per telefoon? Dat is vooral handig als je af en toe behoefte hebt aan juridisch advies. In zo’n geval kun je altijd bij ons terecht voor een telefonische ‘sparringsessie’ van een half uur. Dit is vooral handig in de volgende situaties:

  • Je koopt een document in onze online webshop en wilt tegelijk ook persoonlijk juridisch advies.

  • Je hebt zelf een document opgesteld of gekocht en wilt graag het document nog eens nalopen met een ervaren jurist.

Zo werkt het

1. Juridisch advies online bestellen

Tijdens uw bestelling kun je alvast aangeven wat het onderwerp zal zijn, zodat wij een jurist kunnen selecteren die echt verstand heeft van zaken. De wachttijd is maximaal twee werkdagen. Zodra je op de bestelknop drukt, kom je bij de betaalpagina. Je kunt eenvoudig en veilig betalen met iDEAL, Creditcard of overboeking.

2. Telefoongesprek

Een jurist van DAS neemt zo snel mogelijk contact met je op. Als het wat drukker is, duurt het maximaal 2 werkdagen. Je zorgt dan natuurlijk dat je alle documenten klaar hebt liggen en je hebt ook een lijstje met vragen paraat. De jurist geeft helder juridisch advies, zodat je direct weet waar je aan toe bent.

3. Document aanpassen of corrigeren

Gedurende dertig minuten kun je jouw vragen kwijt en alle bepalingen doornemen in het document dat je wilt bespreken. Aan de hand van de adviezen van de jurist kun je het document eventueel nog aanpassen.

Telefonisch juridisch advies bijboeken

In de praktijk blijkt een half uur meestal te volstaan om je vragen te stellen of een juridisch document door te nemen. Mocht je echt meer tijd nodig hebben, dan kun je natuurlijk altijd nog eens een sparringsessie bijboeken.

Niet verzekerd, toch juridische hulp

Heb je als ondernemer geen rechtsbijstandsverzekering, maar heb je wel juridische hulp nodig? Ook dan staan onze juristen voor je klaar. Direct hulp voor een vast, eenmalig bedrag. Zo weet je precies waar je aan toe bent en betaal je alleen voor wat je nodig hebt.

Delen via:

Anderen bekeken ook:

Rechtspositie beoordelen

Laat een jurist jouw juridische kans van slagen beoordelen.

Weet hoe je er juridisch voor staat. En ontvang helder advies over mogelijke vervolgstappen. Zo los je jouw conflict doelgericht op!

Beoordelen en onderhandelen

Schakel de hulp van een ervaren jurist in, dan weet je zeker dat je maximaal resultaat bereikt.

Weigert een klant te betalen? Levert een leverancier niet volgens afspraak? Of heb je een conflict met een werknemer? En hebben eerdere telefoontjes en juridische brieven niet tot oplossing geleid. Dan is onderhandelen nodig om je recht te halen.

€ 1.089,-

Meer informatie

Starterspakket voor ondernemers

Eigen onderneming

Je gaat een bedrijf starten. Welke juridische documenten heb je dan allemaal nodig? Stel zelf jouw pakket samen, zodat het perfect aansluit bij jouw bedrijf.