Homeservices

Rechtspositie beoordelen

Rechtspositie beoordelen

Jouw juridische kans van slagen, beoordeeld door een jurist. Heb je een juridisch conflict? En wil je weten hoe je er juridisch voor staat en wat je mogelijkheden zijn? Ontvang helder advies over mogelijke vervolgstappen.

Zo werkt het

1. Gratis oriënterend adviesgesprek

Via de bestelknop vraag je een gratis adviesgesprek aan door je gegevens achter te laten. Een jurist van DAS neemt vervolgens contact op voor een oriënterend gesprek over jouw situatie. En geeft advies welke dienst hier het beste op aansluit. Volstaat een 30 minuten gesprek, heb je voldoende aan een beoordeling van jouw rechtspositie. of haal je het meeste uit de situatie wanneer je de onderhandeling aan onze jurist overlaat? Kies je voor de beoordeling van jouw rechtspositie? Dan kun je het volgende verwachten:

2. Intakegesprek

Een jurist van DAS neemt telefonisch contact op. In dit gesprek bespreken jullie de situatie. Om je rechtspositie zo goed mogelijk te kunnen beoordelen, zal de jurist om zoveel mogelijk relevante informatie vragen.

3. Beoordeling van situatie

Het is belangrijk dat je zo snel en volledig mogelijk de benodigde documentatie naar de jurist opstuurt. De jurist bekijkt vervolgens alle documenten en informatie, en beoordeelt zo hoe je er juridisch voor staat. 

4. Advies en mogelijke vervolgstappen

In een telefonische gesprek neem je het advies rustig met de jurist door en kun je vragen stellen over punten die niet duidelijk zijn. Samen bepaal je welke vervolgstappen je kunt ondernemen en welke strategie je hiervoor het best kunt volgen. Ook bij de vervolgstappen kunnen we helpen, door voor jou te onderhandelen met de tegenpartij,

Niet verzekerd, toch juridische hulp

Heb je als ondernemer geen rechtsbijstandsverzekering, maar heb je wel juridische hulp nodig? Ook dan staan onze juristen voor je klaar. Direct hulp voor een vast, eenmalig bedrag. Zo weet je precies waar je aan toe bent en betaal je alleen voor wat je nodig hebt.

Delen via:

Anderen bekeken ook:

Beoordelen en onderhandelen

Schakel de hulp van een ervaren jurist in, dan weet je zeker dat je maximaal resultaat bereikt.

Weigert een klant te betalen? Levert een leverancier niet volgens afspraak? Of heb je een conflict met een werknemer? En hebben eerdere telefoontjes en juridische brieven niet tot oplossing geleid. Dan is onderhandelen nodig om je recht te halen.

Juridisch advies

Niet verzekerd en op zoek naar juridisch advies?

Bijvoorbeeld om een juridische zaak te bespreken of een document door te nemen. Huur dan 30 minuten een jurist in voor deskundig juridisch advies per telefoon.

Starterspakket

Eigen onderneming

Je gaat een bedrijf starten. Welke juridische documenten heb je dan allemaal nodig? Stel zelf jouw pakket samen, zodat het perfect aansluit bij jouw bedrijf.